Beleef Madagascar

Madagascar laten beleven, de entourage respecteren en een onvergetelijke herinnering aanbieden! Dat is ons doel bij Mora Travel.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de lokale bevolking meeprofiteert van de inkomsten uit toerisme. Daarom werken wij veel samen met plaatselijke gidsen en organisaties. Al onze medewerkers en chauffeurs-gidsen zijn met ons bedrijf meegegroeide Malagasy die hun land bij uitstek kennen en er ook veel over kunnen vertellen. Ze spreken allen goed Frans en de meesten ook redelijk tot goed Engels. Permanente bijscholing staat bij ons hoog in het vaandel.
Op deze manier zijn we in staat u een breed scala aan reizen aan te bieden: sportief, bivak, cultureel, budget, luxe of een combinatie ervan.
Wij zijn trots op Madagascar, de natuur, de cultuur en de mensen en laten dat graag zien aan reizigers. Ons werk is onze passie!
Het team van Mora Travel

“Met plezier presenteren wij de unieke flora, fauna en verscheidenheid aan culturen en volkeren!”

Waarom kiest u voor ons?


Maatwerk

Mora-Travel is ervaren in het organiseren van maatwerk-reizen voor individuele reizigers of kleine groepen. Als wij uw wensen kennen, maken wij geheel kosteloos een persoonlijk voorstel met prijsopgave voor u.

Van gebaande paden

Een mogelijkheid bij Mora-Travel is de mix tussen reizen en vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk bij een lokale organisatie en leven ver weg van de bewoonde wereld tussen de lokale bevolking is de beste manier om de cultuur en de mensen te leren kennen.

Verantwoord reizen

Als u met Mora-Travel reist laat u de lokale bevolking mee profiteren van de inkomsten uit toerisme. Wij werken uitsluitend samen met plaatselijke gidsen en organisaties.
Wat onze klanten vinden


  • Al met al kijken we terug op vier fantastische en onvergetelijke weken op Madagascar. Mora-Travel was daarbij top! We zijn net weer thuis na vier prachtige weken op Madagascar. Graag willen we jullie bedanken voor het uitstekende programma en alles wat jullie voor ons geregeld hebben.

    Gert & Doke van
  • Mora-Travel heeft aan de hand van onze wensen verschillende opties gegeven. Ook opties waar wij zelf niet aan dachten. Er is zo veel mogelijk, Mora-Travel pluist alles uit en meer dan dat. Monique van Mora-Travel kent het land als geen ander. Haar expertise en persoonlijke aandacht resulteerde in een onvergetelijke ervaring. Een reis waarin alles klopte; van de prettige accomodaties tot aan de professionele chauffeurs, van de uitgekiende route tot aan inspirerende gidsen. Madagascar hebben wij in ons hart gesloten. Een land waar nog veel te ontdekken is.

    Bob Huisman en Fleur Schiffelers
  • We willen Mora-Travel bedanken voor de flexibiliteit van die het voor ons mogelijk maakte, ondanks problemen met Air Madagascar, toch onze tocht te vervolgen. Verder willen we graag even laten weten dat we tijdens onze trip heel blij waren met Manda als chauffeur en gids. Mede dankzij hem was het een zeer geslaagde vakantie waarop we nog lang met veel plezier zullen terug kijken.

    Jan Jaap en Marja Schuitert

0
Eerste jaar Mora-Travel

0
kilometer kust!

0
Nationale parken

0
talen worden bij Mora-Travel gesproken